Translate

zondag 10 september 2017

Miranda en haar Mutt Nation Foundation redden honderden honden na orkaan Harvey in Houston ( video)


Bron: www.animalstoday.nl

Miranda Lambert en haar MuttNation foundation redden honderden dieren in Houston na orkaan Harvey

In 2009 richtte Miranda Lambert samen met haar moeder Bev Lambert een dierenopvangcentrum op om zo veel mogelijk kansloze honden een warm huisje te bezorgen. Sindsdien heeft ze haar handen vol, maar toen orkaan Harvey in aantocht was, moest ze met haar team tot het uiterste gaan.
Miranda Lambert
Foto: Miranda Lambert, MuttNation Foundation Faceook
Omdat mensen tijdens een natuurramp hun lieve huisdieren vaak aan hun lot overlaten en straatdieren niet opgewassen zijn tegen die vernieling, heeft Miranda dieren uit omliggende opvangcentra tijdelijk verhuisd om plaats te maken voor de vierpotige slachtoffers van orkaan Harvey.

Na de natuurramp zijn Miranda en haar team meteen aan de slag gegaan om de kansloze dieren in Houston, Texas te redden en naar opvangcentra te begeleiden. Hiervoor gebruikt ze haar indrukwekkende omgebouwde camper waar ze probleemloos een roedel honden mee kan transporteren.

Met de hulp van alle vrijwilligers hebben ze afgelopen dinsdag maar liefst 72 honden kunnen redden terwijl ze iedereen op de hoogte hield via social media. Donderdag kreeg ze zelfs een kersverse moeder met een hele hoop pups in huis. Dankzij de inzet van deze mensen krijgen de pups nu de kans op een mooie toekomst.

( video )






Geen opmerkingen:

Een reactie posten