Translate

maandag 20 november 2017

Jagers schoten in Zuid-Holland vorig jaar 160.000 dieren dood




Laat je niet voor de gek houden: jagers schieten op wilde dieren omdat ze het leuk vinden. Op hun website staat dan ook vermeld dat jagen hun passie is, hun manier van leven. Het trieste feit is dat hun passie vorig jaar alleen al in de provincie Zuid-Holland 160.000 wilde dieren het leven ontnam.

Ik vind dit onbegrijpelijk. Als natuurliefhebber kan ik juist eindeloos genieten van de wilde dieren in het park, de duinen of het bos. Helaas worden deze wilde dieren flink bejaagd. Denk aan de eenden, zwanen, ganzen, meerkoeten, reeën en herten die genadeloos worden afgeschoten. 
Ban de jacht
Bekijk onze Ban de Jacht campagnevideo
                      
Met Animal Rights zetten we ons in voor de wilde dieren. Gewapend met toeters en spandoeken waarschuwen we, tot groot ongenoegen van de jagers, de wilde dieren voor het naderende onheil.

Nu het jachtseizoen is geopend breken er drukke tijden aan voor Animal Rights. In deze periode worden vele duizenden hazen en fazanten via de drijfjacht opgejaagd en doodgeschoten. We zullen acties op touw zetten om zoveel mogelijk wilde dieren te beschermen. Want elk gered dier is er één.

Hartelijke groet,
Robert Molenaar
Robert Molenaar
Animal Rights
PS Deel onze Ban de jacht campagnevideo via Facebook zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten