Translate

zaterdag 18 november 2017

Trump heeft zijn zoon een ziekmakend kado gegeven ( petitie )



Dit is de zoon van Trump met de staart van de olifant die hij net doodgeschoten heeft. Trump heeft
dit zojuist op een ziekmakende manier beloond -- met een wetswijziging waardoor Amerikaanse jagers het hoofd van een olifant mee naar huis mogen nemen. Als we een wereldwijde golf van verontwaardiging laten horen kunnen we de VS zover krijgen dat ze dit walgelijke wetsvoorstel schrappen. Over een paar dagen begint een internationale top over wilde dieren. En Avaaz zal met Afrikaanse landen samenwerken om ervoor te zorgen dat onze boodschap daar wordt overgebracht.

Teken de petitie, met één klik:

Trump heeft zijn zoon een ziekmakend kado gegeven: een wetswijziging die Amerikaanse jagers toestaat op Afrikaanse olifanten te schieten en hun hoofden als trofeeën mee naar huis te nemen.

Trump Jr. vermoordt en verminkt een olifant -- en zijn vader beloont hem door het mogelijk te maken het dode dier als souvenir mee naar huis te nemen. Terwijl de olifant al met uitsterven wordt bedreigd dankzij ivoorhandel en stroperij!

Laten we ervoor zorgen dat dit plan van tafel gaat door de VS te overspoelen met een golf van verontwaardiging. Als het ons lukt om dit enorm groot te maken zullen Avaaz en vertegenwoordigers van Afrikaanse landen de petitie afleveren op een top over de bescherming van wilde dieren -- deze is al over een paar dagen. Teken met één klik:

Red de olifanten: weg met dit walgelijke wetsvoorstel!Aan president Trump, de United States Fish and Wildlife Service, en natuurbeschermingsinstanties wereldwijd:
Olifanten worden met uitsterven bedreigd. Dit is niet het moment om beschermingsmaatregelen terug te draaien. Jachttrofeeën zijn een drijvende kracht achter het slachten van olifanten, en de vraag naar hun lichaamsdelen. En het zorgt voor een dubbele standaard die het moeilijker maakt stroperij tegen te gaan. Wij doen een beroep op u: doe alles wat in uw macht ligt om de beslissing van de VS, om de import van jachttrofeeën toe te staan, terug te draaien. Voor het te laat is.

Red de olifanten: weg met dit walgelijke wetsvoorstel!De regering-Trump zegt dat ze het importverbod alleen voor Zambia en Zimbabwe opheft, omdat deze landen een duurzame olifanten populatie zou hebben die goed beheerd wordt. Maar de olifantenpopulatie van Zambia is in de afgelopen 45 jaar van 200.000 naar 21.000 gedaald! En in Zimbabwe worden baby-olifanten door ambtenaren gevangen en verkocht aan dierentuinen! 

Volgens experts is het zo goed als onmogelijk om stroperij tegen te gaan zolang rijke Amerikanen olifanten voor hun plezier doodschieten. De enige manier om te voorkomen dat olifanten uitsterven is door niet meer op ze te jagen en de vraag naar hun lichaamsdelen af te laten nemen.  

Toen Cecil de leeuw werd doodgeschoten dwong een internationale golf van verontwaardiging de VS ertoe leeuwen beter te beschermen. We moeten hetzelfde nog eens doen voor olifanten - voor het te laat is! 

Overheidsvertegenwoordigers komen over een paar dagen samen om te praten over de bescherming van wilde dieren. Laten wij ze ontvangen met een wereldwijde oproep om een einde te maken aan dit walgelijke plan van de VS. Teken nu met één klik en deel met iedereen!  

Red de olifanten: weg met dit walgelijke wetsvoorstel!
Onze beweging komt keer op keer in actie om olifanten te beschermen. We maken ons hard voor een wereldwijd verbod op ivoor, financieren undercover onderzoek naar stroperij, en zetten ons in voor nog striktere beschermingsmaatregelen. Helaas is het nu weer nodig dat we samenkomen en opstaan voor deze prachtige dieren.

Met hoop en vastberadenheid,

Bert, Spyro, Sarah, Danny en de rest van het Avaaz-team

MEER INFORMATIEOlifantenjagers mogen jachttrofee weer meenemen naar VS -- RTL Nieuws
https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/olifantenjagers-mogen-jachttrofee-weer-meenemen-naar-vsOlifant geschoten? Van Trump mogen jachttrofeeën weer mee naar huis -- AD
https://www.ad.nl/buitenland/olifant-geschoten-van-trump-mogen-jachttrofeeeneuml-n-weer-mee-naar-huis~a5bd2900/IN HET ENGELSDonald Trump reverses ban on elephant trophy imports into US -- The Telegraph
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/16/donald-trump-reverses-ban-elephant-trophy-imports-us/Trump Is Allowing Hunters To Import Elephant Trophies Back To The US -- Buzzfeedhttps://www.buzzfeed.com/briannasacks/trump-is-allowing-hunters-to-import-elephant-trophies-back?utm...Trophies from elephant hunts in Zimbabwe were banned in the U.S. Trump just reversed that. -- Washington Posthttps://www.washingtonpost.com/news/animalia/wp/2017/11/15/trophies-from-elephant-hunts-in-zimbabwe-...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten