Translate

maandag 4 december 2017

Zwerfdieren webshop: Koop voor weinig geld prachtige cadeautjes


Koop uw cadeautjes voor de feestdagen hier

Terugkijken op een geweldig jaar, dankzij u!
Toen we jaren terug begonnen met het werk voor de zwerfdieren, hadden we niet durven dromen dat we een jaar als dit konden afsluiten.
Onze webshop draait fantastisch, elke euro gaat naar de dieren, maar we kregen ook een geweldige gift van de donateurs van Stichting Dierennood, en tenslotte onze beestachtige braderie die een pracht omzet opleverde.
Dankzij dit alles konden wij honderden hulpgoederen in Egypte afgeven voor de dieren, zijn alle operatiematerialen weer aangevuld waardoor de vrijwillige dierenartsen hun werk konden doen. En is de auto hersteld die we gebruiken om de dieren in afgelegen plaatsen waar nodig bij te voeren.
En als klap op de vuurpijl startten we de bouw van one kliniek voor de dieren op straat. De grond is gekocht, we gaan nu druk opknappen en bouwen.
Volgend jaar verwachten we de kliniek gereed te hebben en er de eerste dieren te kunnen opvangen. 

We zijn u bijzonder dankbaar voor al uw steun, uw aankopen in onze webshop en donaties. Elke euro gaat naar de dieren en die zijn er enorm mee geholpen!
Wij wensen u alvast fijne, gezonde en gelukkige feestdagen toe!
Zwerfdieren in Dahab webshop

Kliniek
Een veilige plek voor de sterilisatie projecten, eerste hulp voor gewonde dieren en een educatie plek voor lokale bevolking. Dat wordt straks onze kliniek in Dahab. 

Cadeautjes voor de feestdagen
Ook voor de feestdagen kunt u natuurlijk in onze webshop terecht. Gratis verzonden en binnen 3 werkdagen geleverd. Help daarom de zwerfdieren en koop uw kerstcadeautjes in onze webshop. 

Bestekmutsjes 
Deze schattige stoffen bestekmutsjes zijn een plezier voor je kerst tafel.
Set van twee € 2,75
Bestekmutsjes

Ketting & Oorbelsetje
Superleuk verzilverd ketting en oorbellensetje voor de echte kattenliefhebber. € 7,95
Ketting en Oorbelsetje

Skully Hat Meow
Een lekkere warme muts in zwart met Meow Print. € 6,50 (Binnenkort ook in Woof versie te koop) 
Skully Muts
Nu ook Zen artikelen te koop
Vanuit onze webshop waren er regelmatig vragen naar leuke Zen, Buddha Sieraden en andere Wellness artikelen. Deze verkopen we vanaf nu via onze partner Wellness House. En het mooie is, ook met de opbrengst hier worden de zwerfdieren gesteund. Zo kunt u altijd een cadeautje kopen, voor uzelf of voor een ander, en de zwerfdieren steunen. Ook bij Wellness House geldt; gratis verzonden (in NL) en binnen 3 werkdagen in huis. Kortom, kijk snel wat er voor u bij is in de webshop op www.wellness-house.nl 
Betaalbare Zen Sieraden en Wellness artikelen
https://zwerfdierenindahab.nl/shop/halsband-lampje-hond   

Meer prachtige cadeaus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten